söndag 22 november 2009

Ingenting är rättvist

Det finns ingen rättvisa i världen. INGEN! Det blir så tydligt när en människa som alltid varit frisk, alltid varit snäll mot alla och som alltid har gjort allt för sina nära och kära helt plötsligt dör. Från ingenstans bara trillar ihop och dör. Det är så hemskt att någon blir ifråntagen sitt liv utan någon som helst chans att få säga farväl. Sådant gör mig så arg och så ledsen på samma gång.

Mina små änglar på andra sidan av detta parhus har i helgen förlorat sin älskade morfar. Helt från ingenstans. En underbar man har gått förlorad. Efter sig har han lämnat fru, barn, barnbarn och vänner som alltid kommer älska honom och glädjas åt alla minnen. Men alla kommer alltid att behöva leva med att de aldrig fick chansen att ta farväl, det är inte rättvist.

Om jag någon gång undrat om det finns någon god man ovanför oss som vakat över oss och som kallas Gud har jag nu insett att det är omöjligt. Då skulle aldrig sådana här saker hänt.

R.I.P

1 kommentar:

  1. aaaa men snälla asså, gud kan väl inte vara på 7 miljarder ställen samtidigt han tar itu med ett problem i taget. och speciellt dem som trro på honom? vilket inte du gör .. så du kan ju fylla säcken med problem tills den blir full och endå inte få mindre problem..sug på den. hej !!! hahahahah kram

    SvaraRadera