söndag 20 september 2009

regn och rusk och söndag!

Sista dagen av helgens ledighet har till största delen spenderats i soffan. Inte haft någon större lust till någonting. Men en liten biltur blev det i alla fall till affären. Mamma och pappa skulle handla och det blev ett bra tillfälle för mig att köra lite.. Självklart träffar man de man minst av allt vill träffa just då, men så är det när man bor i denna lilla hålan. Är sjukt trött på Torslanda nu och vill bara skaffa mig något eget någon annan stans i Sverige!

Tror att denna åldern är den värsta för det känns som man inte är något barn längre men det är fortfarande ett litet, litet tag kvar tills man blir helt vuxen och kan fatta sina egna beslut utan att föräldrar och så vidare hela tiden ska lägga sig i. Samtidigt ska man väl vara glad för den tiden man har som ung då man slipper alla jobbsa saker som jobb, räkningar osv osv. Men samtidigt kommer man till en punkt då man verkligen behöver en förändring och när man måste ta sig vidare på något sätt och starta något nytt.

Gud vad jag saknar förra helgen! Att komma iväg från allt och träffa helt underbara personer.


Åh, det är något speciellt med dig som gör att jag smälter. Ditt leende, din dialekt, din personlighet och mognad är to die for... Det räcker inte att träffa dig cirka sju ggr om året!! :(

Dags för One tree hill nu.

xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar