onsdag 20 januari 2010

Lugnet är tillbaka...

...eftersom Vicky somnade efter middagen (först på golvet i vardagsrummet och sedan i sängen), mamma somnade efter Andra Avenyn (eller snarare under programmet), Frida har stängt in sig på sitt rum och katten ligger och sover framför spisen.

"Och endast tomten är vaken", skulle man kunna säga då. Det skulle i så fall vara om pappa var tomten, eller nåt ;) Hur som helst är det alldeles lugnt och skönt och mina ögonlock börjar hänga lite av ren trötthet. Dock är det inte läggdags riktigt ännu. Först är det duscha som gäller, sedan är det hårblåsning och efter det är det eventuellt sängen som väntar! Tycker det är så mysigt när det är helt tyst och mörkt och endast en myslampa lyser. Då kan jag försöka slappna av.

Jag och Lisa S har haft lite sms kontakt under kvällen. Vi har planer på att ses på fredag. Och Lisa har ännu större planer! Hon vill försöka skapa lite "dåtids-känsla" genom att ta upp kontakten med dem från just dåtiden... Wish us luck! :) Kan bli riktigt trevligt om jag får säga det själv.

godnatt fina du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar